Galeria

Ju jeni këtu: Galeria

  • Zona Industriale - Prishtinë

  • Pika Ferizaj (Prelez 1)

  • Pika Ferizaj (Prelez 1)

  • Pika Prizren

  • Pika Prizren

  • Pika Prizren

  • Pika Gjakovë

  • Pika Gjakovë

  • Pika Gjakovë

Për ne

KOMPANIA EIDA&PATRONI zhvillon aktivitetin biznesor në të gjitha qendrat kryesor të Kosovës,me 15 pika moderne karburanti dhe deponin qendrore në Fushë Kosovë.

Po ashtu posedon edhe të gjitha paisjet më moderne përcjellse për operim dhe transport të karburantëve,përfshir këtu dhe lidhjen direkte të depos më hekurudhë.

 

Shërbime

- Auto Gas

- Blue Diesel

- Euro Diesel

- Benzin Unleaded

- Super Unleaded

- Vajra

- Auto Larje

- Market

- Restaurant

- Caffe & Bar

 

Kontakt

+381 (0) 38 566 663

+377 (0) 44 503 011

+377 (0) 44 502 097

+377 (0) 44 111 830

+377 (0) 44 190 823

info@patroni-ks.com

Zona Industriale , Prishtinë

 

© Copyright 20009-2013 Patroni