KOMPANIA EIDA&PATRONI zhvillon aktivitetin biznesor në të gjitha qendrat kryesor të Kosovës,me 15 pika moderne karburanti dhe deponin qendrore në Fushë Kosovë.

Po ashtu posedon edhe të gjitha paisjet më moderne përcjellse për operim dhe transport të karburantëve,përfshir këtu dhe lidhjen direkte të depos më hekurudhë.