Eida & Patroni

Çdo herë të gatshëm t'ju shërbejmë derivatet më cilësore

Eida & Patroni zhvillon aktivitetin biznesor në të gjitha qendrat kryesor të Kosovës,me 15 pika moderne karburanti dhe deponin qendrore në Fushë Kosovë. Po ashtu posedon edhe të gjitha paisjet më moderne përcjellse për operim dhe transport të karburantëve,përfshir këtu dhe lidhjen direkte të depos më hekurudhë.

Aktualisht kompania ka 140 puntor mjaft të motivuar për punë,të paisur me kualifikimin dhe përvojen më të lartë për operim në këtë fushë.

Cilësia e produkteve dhe transparenca në tregtim janë qëllimet kryesore të kompanisë sonë. Një ndër avantazhet konkurruese tona qëndron në korrektësinë ndaj klientëve dhe bashkëpuntorëve tanë.

Derivate

Patroni sjell derivatet cilësore në të gjitha pikat e shitjes.

Markete

Pranë pikave të derivateve të Patronit gjinden edhe marketet.

Restorante

Restaurant Patroni në Prishtinë me Ushqimet me të shijshme.

Auto Larje

Varësisht nga kërkesat e klientëve autolarjet ofrojnë: Larje express.
Eida & Patroni

Furnizohu me derivate të cilësisë së lartë!

Derivatet mund t'i gjeni në të gjitha pikat e shitjes, si dhe depo me shumicë.

Eja dhe furnizohu me çmimet më të lira në treg dhe derivate cilësore!