Derivate

Patroni sjell derivatet cilësore në të gjitha pikat e shitjes.

Udhëtoni me energji të pastër...

Na kontaktoni

Derviate

Zingjiri i pompave të derivateve Eida & Patroni ofron konsumatorëve cilësi të lartë të derivateve Premium, Euro Diesel, Euro Benzinë, si dhe shërbime në marketet moderne dhe në restorantet ekskluzive.

Në kuadër të këtyre stacioneve, konsumatorëve iu ofrohen edhe mundësi të tjera, për tu shërbyer në marketet moderne dhe në restorantet ekskluzive, të cilat janë dëshmuar për cilësi të lartë dhe të veçantë.

Eida & Patroni sjell derivatet cilësore të cilat mund ti gjeni në të gjitha pikat e shitjes, si dhe depo me shumicë.

Derivate cilësore me çmimet më të lira.