Lokacioni

Astrozub, Malishevë

Telefoni

+383 44 800 858

Orari i punes

E Hëne - E Diel 24/7

Jeni duke kërkuar një vend ku mund ta mbushni veturën me derivate të lira e cilësore, por edhe mund të shërbeheni me ushqim të shijshëm?

Këto mund t’i gjeni në 13 pikat tona të Patronit në gjithë Kosovën .

Derivatet me cilësore i gjeni tek pikat tona në gjithë Kosovën , çmimet më të lira ,kualitet i garantuar dhe sherbim profesional , furnizohu me derivate më kualitative ne vend , kemi deshmuar gjithmonë dhe do të vazhdojmë të dëshmojmë se jemi nr.1 për Derivate Kualitative

Furnizohu me derivatet me cilësore ne tregun e Kosovës dhe qmimet me te lira.

Çdo pikë karburanti ofron edhe shërbime shtesë me produkte për përdorim të përditshëm. Le të jetë furnizimi me karburant dhe artikuj tjerë një përjetim i veçantë për ju.

Derivate cilësore e ushqim të shijshëm në një vend, për këtë vizitojeni “Patroni”

Derivate

Patroni sjell derivatet cilësore të cilat mund ti gjeni në të gjitha pikat e shitjes

Markete

Pranë pikave të derivateve të Patronit gjinden edhe marketet të cilat ofrojnë produkte të ndryshme.

Restaurante

Restaurant Patroni në në gjithë Kosovën me Ushqimet me të shijshme.

car-wash

Auto Larje

Varësisht nga kërkesat e klientëve autolarjet ofrojnë: Larje express. Larje e jashtëme, Larje e brendshme