Na kontaktoni

A keni pyetje rresh nesh? Na kontaktoni

Jemi të hapur rreth çdo ankese apo sugjerimi.

Thirr tani

+ 383 38 566 663

Shkruani email

[email protected]

Adresa

Lidhja e Pejës, Magj. Prishtinë-Fushë Kosovë, Prishtina 10000

    Derivatet më cilësore , dhe çmimet më të lira në vend i gjeni tek pikat tona të Patronit në gjithë Kosovën